Hem

Varning!Mellan Maj 2018 till Maj 2019 måste vi vara försiktiga om dåliga personer som försöker bråka, störa och lura oss!


Det är farligt av dom, om vi slarvar och inte är nogranna, kan det bli stora problem och det kan gå till domstol också för dom som vill bråka!!


Tidigare har dom försökt många gånger men det gick bra och inget hände.Vecka 40 Oktober 2017 dålig person kom och skrev på min skylt i Johanneberg, jag känner inte dom, men personer som skickade dom kom och skrev på skylten jag kände till!


2017 har det ofta hänt att dom följt efter mig, på väg till eller från jobbet.


Och dom följer efter mig även på bussen dom stör mig och sparkar på stolsryggen många gånger per gång, och många dåliga personer som har gjort så!


(Jag har bilder på dom) 


Bussen nummer 100 som dom stört mig, jag känner inte dom men dom känner mig bra!!!


Och dom vet när jag skall resa i jobbet varje gång. Dom har vakter som kan se när jag är på väg!


I våras 2015 tre män stod och väntade på mig vid lekplatsen, kollade mig om jag skulle åka hem nu vi vet vem dom är!!!


Några personer anklagar mig för att vara konstig person,  jag är inte konstig person samma som dom anklagar mig!!!


Jag är bara nogrann av mig och jag vill bara göra mitt jobb! Och jag har aldrig gjort samma mot dom eller dom andra människor! Men bara dom som stört och lurat mot mig många gånger!!!


Jag vill bara inte ha att göra med dåliga personer!


Vecka 40 Oktober 2017 dålig person kom och skrev på min skylt i Johanneberg, jag känner inte dom, men personer som skickade dom kom och skrev på skylten jag kände till!


Bilden visar lekplatsen som tre män stod och gick runt och kollade mig. (Innan träffade jag tre män, jag har sett konstiga personer omkring parkeringen många gånger.

När jag skulle åka hem på kvällen) .                                                               

Det var den här vägen upp på berget som jag träffade dom                                                      andra gången (innan gillade jag att gå den här vägen eftersom den är snabbare än att gå till korsvägen. Men nu   vill jag inte gå där igen även om det är bra väder, den         vägen är farlig för mig!)

Kvinna som jobbar på tåg blev förföljd av fem män när hon skulle gå hem